Έπιπλα Κουζίνας από την Σειρά BOX σε Βαφή Λάκας

Επιπλα Κουζινας Θεσσαλονικη

Επιπλα Κουζίνας! από την σειρά BOX! με Βαφή Λάκας, Πάγκο από corian και στήλη Φούρνου για εύκολη απόθεση αλλά και επίβλεψη του φαγητού. Τα υλικά κατασκευής είναι Πιστοποιημένα και φιλικά! προς το περιβάλλον. Έπιπλα Κουζίνας σε Λάκα χωρίς Πόμολα – Gola.

Οι Νησίδες στο κέντρο της κουζίνας είναι πρακτικές! και προσφέρουν επιπλέον χώρο εργασίας. Το πιο διαδεδομένο σχήμα για νησίδα είναι το ορθογώνιο, ανάλογα όμως με την ιδιομορφία καθ χώρου μπορεί να γίνει τετράγωνη ή κυκλική.

Στην περίπτωση που έχετε μεγάλη κουζίνα και το ψυγείο είναι μακριά από τη νησίδα, μπορεί να χρειαστείτε ένα μικρότερο ψυγείο κάτω πάγκου κοντά σας. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε μια εστία, πάρτε το χώρο που απαιτείται για την έξοδο εξαερισμού του απορροφητήρα, όπως και στην παρακάτω κατασκευή μας .

Πώς σχεδιάζεται μια νησίδα στην Κουζίνα;

Είναι γνωστό ότι η κουζίνα είναι ένας από τους πιο πολύπλοκους χώρους σε ένα σπίτι. Στο παρόν άρθρο όμως, αναφερόμαστε στο σχεδιασμό μιας νησίδας.

Κι ενώ δεν υπάρχει καμία καθορισμένη φόρμουλα που να αναφέρει ποιο πρέπει να είναι το μέγεθος μιάς νησίδας, υπάρχουν μερικές κατευθυντήριες γραμμές μέτρησης που μπορούν να βοηθήσουν. Οι σχεδιαστές της ACUCINE μπορούν να προσφέρουν μερικές χρήσιμες συμβουλές για το σχεδιασμό της νησίδας στην κουζίνα σας, ξεκινώντας με έξι βασικές ερωτήσεις.

Ποιες συσκευές χρειάζεστε στη νησίδα της κουζίνα σας;

Αν έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να ενσωματώσετε τις συσκευές στη νησίδα σας, θα πρέπει να σχεδιασθεί σωστά για τη λειτουργία τους και να υπάρχουν οι κατάλληλες παροχές. Αν ο νεροχύτης είναι στη νησίδα, θα χρειαστείτε ένα πλυντήριο πιάτων κοντά σας και στο σημείο αυτό, καλό θα ήταν να αποφασίσετε εάν το πλυντήριο πιάτων είναι προς τα δεξιά ή τα αριστερά του νεροχύτη σας. Αν πρόκειται να είναι η κύρια περιοχή προετοιμασίας φαγητού, θα χρειαστείτε κάδο σκουπιδιών, ανακύκλωσης και κομποστοποίησης.

Στην περίπτωση που έχετε μεγάλη κουζίνα και το ψυγείο είναι μακριά από τη νησίδα, μπορεί να χρειαστείτε ένα μικρότερο ψυγείο κάτω πάγκου κοντά σας. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε μια εστία, πάρτε το χώρο που απαιτείται για την έξοδο εξαερισμού του απορροφητήρα, όπως και στην παρακάτω κατασκευή μας .

Επιπλα Κουζινας box

Πόσο αποθηκευτικό χώρο χρειάζεστε;

Αυτό εξαρτάται από τη διάταξη της κουζίνας σας. Αν έχετε πολλά ντουλάπια στην κουζίνα σας και καλύπτουν τις ανάγκες σας, ο αποθηκευτικός χώρος στη νησίδα μπορεί να μην είναι προτεραιότητα σας. Εάν είναι χώρος προετοιμασίας φαγητού, ένας νεροχύτης και οι ηλεκτρικές συσκευές ίσως πρέπει να έχουν τον κύριο λόγο στη νησίδα. Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να έχετε χώρο για τα σκεύη προετοιμασίας και τα ξύλα κοπής κοντά στο νεροχύτη.

Θα χρειαστείτε σχεδιαστή;

Αυτό είναι σχετικό. Το ότι οι νησίδες είναι συχνά το κύριο μέρος συγκέντρωσης της οικογένειας είτε για φαγητό, είτε για κάτι άλλο είναι αδιαμφισβήτητο. Οπότε πρέπει να σκεφτείτε αρκετά πως θα διαμορφωθεί.

Ένας σχεδιαστής μπορεί να βοηθήσει, ειδικά όταν η κουζίνα αποτελεί για εσάς το κυριότερο μέρος του σπιτιού, εκεί που περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας.

Αν πρόκειται να χρησιμοποιείτε τη Νησίδα και σαν Τραπέζι Φαγητού, φροντίστε να υπάρχει στην επιφάνεια της μια προέκταση στην πλευρά που σας εξυπηρετεί.

t|2310 310756 Καλέστε Τώρα για Τιμές, στείλτε μας την κάτοψη του χώρου σας

info@acucine.gr και λάβετε Δωρεάν Μελέτη για Έπιπλα Κουζίνας

image
Μετάβαση στο περιεχόμενο