Επιπλα Κουζίνα laki

Κουζίνα με απίθανο φινίρισμα, απίστευτη αίσθηση πολυτέλειας, όμορφες καθαρές γραμμές, τέλεια εφαρμογή, ανθεκτικό πάγκο εργασίας, συρτάρια με κατάλληλες διαστάσεις για κάθε χρήση, ευρύχωρα βοηθητικά ντουλάπια, ιδανικά για αποθήκευση.

Παρέχεται και τροχήλατο ντουλάπι (βαγονέτο), που μεταφέρεται σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε και σας λύνει τα χέρια.

Αποτελείται εξωτερικά από High Gloss PVC (ακρυλικό), υλικό που εξασφαλίζει λύσεις κορυφαίας αισθητικής και μοντέρνας εφαρμογής και εσωτερικά από MDF, υλικό που εγγυάται υψηλά επίπεδα ανθεκτικότητας και άριστη ποιότητα κατασκευής.

Κουζίνα με υψηλή αισθητική, μεγάλη αντοχή, απλές γραμμές, σε τέτοιο βαθμό, που δύσκολα θα κρατηθείς μακριά από αυτή, ανεξαρτήτως των μαγειρικών σας ικανοτήτων.

Κουζίνα για να τη ζεις. Μαγειρεύεις καλά, ζεις καλά.

Επιπλα Κουζίνα laki Οι Γήινοι τόνοι παίζουν δυνατά και συνδυάζουν το χρυσό τρίπτυχο: design – λειτουργικότητα – εργονομία.

Λειτουργικό design απόλυτη εργονομία και άριστη κατασκευή απογειώνουν την αισθητική του χώρου σας με τα έπιπλα κουζίνας δικής μας κατασκευής.

Η σχεδίαση στην κουζίνα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, καθώς η οργάνωση των στοιχείων και των δράσεων μέσα στην κουζίνα είναι μέγιστης σημασίας.

Η διαμόρφωση της πρέπει να δημιουργηθεί δίνοντας βάση στις μετρήσεις που αφορούν τα ανοίγματα και τα κλεισίματα των πορτών και των συρταριών, των καρεκλών και των τραπεζιών τα οποία μετακινούνται και μια σειρά από άλλα σημαντικά ζητήματα, με απώτερο σκοπό να κινείστε σε ένα πιο άνετο και λειτουργικό περιβάλλον.

Η σωστή μέτρηση και γνώση των διαστάσεων του μεγέθους των στοιχείων – ηλεκτρικών συσκευών

Επιπλα Κουζίνα laki Η Κουζίνα των Ονείρων σας Ξεκινά από έναν Κενό Χώρο με Αμέτρητες Δυνατότητες 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εργονομικό και ανθεκτικό πάγκο εργασίας από εξαιρετικό υλικό, βακελίτη, ιδανικό για προπαρασκευή φαγητού σε όποια ποσότητα επιθυμείτε εσείς.

 

Κάτω ντουλάπια, σε απίθανο λευκό χρώμα, από ακρυλικό, ευρύχωρα, ιδανικά κατασκευασμένα να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας για αποθήκευση.

 

Κρεμαστά ντουλάπια από εξαιρετικό ξύλο Καρυδιάς (Καπλαμάς), σε elegente φυσικό χρώμα καρυδιάς και πόρτες από κρύσταλλο – βιτρίνα, που προσδίδουν μία αίσθηση πολυτέλειας.

 

Παρέχεται επίσης εξυπηρετικό από κάθε άποψη τροχήλατο ντουλάπι, ιδανική λύση για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Βασικό οι αποστάσεις ανάμεσα στα έπιπλα και στα έπιπλα κουζίνας.

t|2310 310756 Καλέστε Τώρα για Τιμές, στείλτε μας την κάτοψη του χώρου σας

info@acucine.gr και λάβετε Δωρεάν Μελέτη για τα νέα Έπιπλα Κουζίνας #επιπλακουζινας

Επιπλα Κουζινας Acucine

Phone: 2310310756

Τα Επιπλα Κουζίνα laki που Κατασκευαζουμε Προσαρμόζονται σε κάθε χώρο Καλέστε μας Τώρα για την Δωρεάν Μελέτη του Χώρου σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο