ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ | ΚΟΥΖΙΝΑ. Το χρώμα είναι ένα στοιχείο που μπορεί να δώσει διαφορετική ατμόσφαιρα στα Επιπλα Κουζινας και στην κουζινα σας, να ανανεώσει. Τολμήστε έντονες αποχρώσεις και συνδυάστε τες σύμφωνα με τη δική σας Αισθητική!!

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΖΙΝΑ. Μια μεγάλη Κουζίνα θα γίνει πιο λειτουργική αν δημιουργηθεί στο κέντρο μια Νησίδα με πάγκο εργασίας και συρτάρια ή ντουλάπια.

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ. Συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή της κουζίνας Έπιπλα Κουζίνας Θεσσαλονίκη Acucine και τον ηλεκτρολόγο σχετικά με το που πρέπει να υπάρχουν παροχές ρεύματος. Οι ειδικοί θα ελέγξουν τον χώρο, φροντίζοντας για την Ασφάλεια σας, και θα προσθέσουν νέες παροχές όπου είναι απαραίτητο.

Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στο φυσικό φωτισμό και φροντίστε, αν είναι δυνατόν, να υπάρχει παράθυρο. Το τεχνητό φως στην κουζίνα πρέπει να είναι λευκό.

Ο πάγκος εργασίας πρέπει να φωτίζεται ικανοποιητικά. Ο Κρυφός φωτισμός αναδεικνύει τα ντουλάπια ή τις βιτρίνες.

Λειτουργικα Επιπλα Κουζινας «οι κανόνες». Οι νέοι νεροχύτες είναι πολυμορφικοί, με επιπλέον μπολ, που τους μετατρέπουν απο μονούς σε διπλούς, ή συρόμενες επιφάνειες κοπής!!

Φωτίστε τον πάγκο εργασίας σε όλο το μήκος του ή εγκαταστήστε spots με μικρά διαστήματα ανάμεσα τους, για να διευκολύνεστε στην προετοιμασία του μαγειρέματος.

Στα στοιχειά στα έπιπλα κουζίνας που βρίσκονται χαμηλά – ντουλάπια βάσεως, προτιμήστε βαθιά συρτάρια – βαγονέτα με μηχανισμό που να τα κάνει να σύρονται εύκολα!!(κάντε κλικ εδώ για σχεδια κουζίνας με βαγονέτα)

Τακτοποιήστε τα σκεύη που χρησιμοποιείτε καθημερινά για το μαγείρεμα σε συρόμενα μεταλλικά ρίφια – βαγονέτα  κάτω απο το πάγκο της κουζίνας σας – εργασίας

ΠΑΓΚΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Προστατέψτε τον Πάγκο Εργασίας, όσο Ανθεκτικός και να είναι. Μην κόβετε πάνω στην επιφάνεια , μην αφήνετε καυτά σκευή και μην τον καθαρίζετε με ισχυρά απορρυπαντικά, για να είναι πάντα σαν Καινούργιος.

📞|2310 310756 Καλέστε Τώρα για Τιμές, στείλτε μας την κάτοψη του χώρου σας

📧info@acucine.gr και λάβετε Δωρεάν Μελέτη για νέα Έπιπλα Κουζίνας